Al uw verzekeringen 
op één vertrouwd adres.

Er zijn momenten in uw leven waarop het fijn is dat u iemand kunt bellen en zeker weet dat het goed komt. Iemand met verstand van zaken die uw vragen beantwoordt, een schade afhandelt of gewoonweg de dingen voor u regelt. Wij zijn er voor iedereen, ondernemers en particulieren, we adviseren u graag. 

Particulier
Verzeker uw auto, woning, vakanties en nog veel meer. 

Zakelijk
Risicomanagement voor 
mkb-ondernemers en zzp’ers.

Regel het in één keer goed.

Laten we eerlijk zijn: online regelt u veel verzekeringen eenvoudig zelf. We kunnen u zelfs niet beloven dat u bij ons altijd voordeliger uit bent. Waarom vinden onze klanten het dan toch een geruststellend idee om hun verzekeringen via ons te regelen? Omdat wij er zijn voor de momenten waar u géén grip op heeft. Zodra er sprake is van schade, merkt u hoe fijn het is om rechtstreeks te bellen met een van onze adviseurs.

 

Vertrouwd en dichtbij
Een kras op uw auto of een gestolen fiets. Het is vervelend, maar snel geregeld. Mits u goed verzekerd bent. Als het wat complexer wordt of de tegenpartij stribbelt tegen, dan voelt een online helpdesk opeens heel ver weg… Bij ons loopt u makkelijk even binnen, maar vaak is één telefoontje of appje zelfs al genoeg. Wij gaan persoonlijk voor u aan de slag, dus u weet precies wie er met uw schadegeval bezig is. Dat is duidelijk. 

 

De schade wél vergoed 
We hebben tientallen jaren ervaring en zo ongeveer elke mogelijke schade voorbij zien komen. Daardoor weten we precies hoe we úw schade snel vergoed krijgen. Soms helpt het al als u een schadeformulier net even anders invult, dan u in eerste instantie zou denken. Dat kunt u onmogelijk weten, maar het is ons vak. En daarmee nemen we u alle zorgen uit handen. 

Top 3 redenen om te verzekeren via Godfroy

 

1. Perfect verzekerd 
We stemmen alle verzekeringen op elkaar af, zodat de dekkingen naadloos op elkaar aansluiten en u geen dubbele premie betaalt.

2. Duidelijkheid
Alles overzichtelijk bij elkaar, één adres voor al uw verzekeringen en schadeafhandeling.

3. Direct contact
Rechtstreeks bellen met onze adviseurs, u regelt alles lekker dicht bij huis.

Wees zeker van uw zaak.

Succesvol ondernemen betekent: de marktontwikkelingen in de gaten houden, steeds op zoek naar nieuwe kansen. Maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Risk management helpt u grip te krijgen op alle ondernemingsrisico’s. 
Onze bedrijfsspecialisten ondersteunen u daarbij. Via een integrale analyse brengen we alle risico’s voor u in kaart. Vervolgens adviseren we u over het optimale pakket verzekeringen én preventiemogelijkheden. 

 

Onafhankelijk denken in oplossingen 
Verzekeringsmaatschappijen bieden een breed scala aan producten. Wij stellen u centraal. Wij beoordelen welke verzekeringen en dekkingen u nodig heeft en onderhandelen met verzekeraars om tot een zo scherp mogelijke premie te komen. Zo komen we tot een product op maat. 

We helpen ondernemers in de regio met verzekeringen op het gebied van onder andere:

  • bedrijfsgebouw, inventaris en goederen, computer en elektronica
  • bedrijfsschadeverzekering
  • aansprakelijkheid
  • rechtsbijstand
  • vervoer
  • transport

 

Eén totaalpakket voor uw schadeverzekeringen
Wilt u ook uw schadeverzekeringen op elkaar afstemmen en bundelen in één totaaloplossing? We vertellen u er graag meer over. 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen, adviseren we u over de keuzes die daarbij horen en maken we een scherpe offerte voor u.

Ik ben geïnteresseerd in: