De ervaren adviseur die 
er altijd voor u is.

Godfroy adviseert ondernemers, starters, zzp-ers en gevestigde mkb’ers over de volle breedte van hun onderneming. Van financiering tot ondernemingsplannen, van start-up tot overnamebegeleiding. 
Met ruim 20 jaar ervaring in bedrijfsadvisering en -financiering in Zuid-Limburg denken we graag met u mee over úw volgende stap.   

Bedrijfsadvies
U overweegt een investering of uitbreiding, u wilt een nieuwe markt betreden of uw portfolio uitbreiden. U wilt kapitaal aantrekken of risico’s afdekken. Begin met een adviesgesprek bij Godfroy. We kennen het regionale, nationale en euregionale bedrijfsleven als geen ander en denken graag met u mee. Als sparring partner en als specialist in zakelijke financiering en verzekering.

Waarmee wij u helpen?

 

Financiering

Heeft u werkkapitaal nodig of wilt u investeringen doen in vastgoed, bedrijfsactiva of innovaties? Wij adviseren en begeleiden u om de benodigde financiering rond te krijgen. Door onze ervaring hebben we directe lijntjes met vrijwel alle grootbanken. Bovendien zijn we geaccrediteerd om bij de grootbanken een zakelijke financieringsaanvraag in te dienen. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van private equity investeerders. We bemiddelen met vermogende particulieren en vermogensbeheerders om voor u een financiering tegen de meest gunstige voorwaarden te realiseren.

Start-up begeleiding

Je bent ergens goed in en wil voor jezelf beginnen. Of je hebt een gat in de markt ontdekt en wil je kans grijpen? Dan is het fijn als er een adviseur met je meeloopt die precies weet wat er nodig is op financieel en zakelijk gebied. Van het papierwerk tot de financiering. Wij hebben veel beginnende ondernemers geholpen bij de opstart en uitbouw van hun bedrijf. Daarbij kijken we altijd door jouw ogen. Voor een grootzakelijke bank is een financiering van 200.000 euro misschien een klein bedrag, wij begrijpen dat het voor jou als eenmanszaak een flink bedrag is. We nemen onzekerheid weg, beantwoorden al je vragen en zorgen gewoon dat alles perfect wordt geregeld.

Bedrijfsovername

Uw bedrijf verkopen is misschien wel de grootste beslissing van uw ondernemende leven. Wij weten dat er veel meer bij komt kijken dan alleen de hoogste prijs. Is er een goede match met de nieuwe eigenaar, hoe komt de nieuwe bedrijfsstructuur eruit te zien, hoe worden de aandelen verdeeld, wanneer treedt u terug en doet u dat geruisloos of juist niet. We begeleiden de volledige overname en hebben daarbij aandacht voor alle gevoeligheden, zakelijk en privé. We werken samen met vast netwerk notarissen, accountants en fiscalisten en brengen u graag in contact.

Verzekeringen

Uiteraard verzorgen we ook het volledige risk management voor u. Lees meer over onze zakelijke verzekeringen.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen, adviseren we u over de keuzes die daarbij horen en maken we een scherpe offerte voor u.

Ik ben geïnteresseerd in: