U geniet meer van uw huis met een hypo­theek van Godfroy.

Een hypotheek is veel meer dan de financiering van uw huis. Als u het slim aanpakt is het ook een manier om grip op uw maandlasten te houden én vermogen op te bouwen voor later. Wij kijken verder dan de laagste rentestand vandaag en zoeken naar een hypotheek die morgen ook nog bij u past. Ontdek de meerwaarde van een hypotheekadviseur die méér doet.

Altijd het beste aanbod

Als u een koophuis op het oog heeft, wilt u natuurlijk weten of de hypotheek haalbaar is en wat uw maandlasten ongeveer zullen zijn. Dat zoeken we graag voor u uit. Daarbij vergelijken we verschillende hypotheekaanbieders voor u, op zoek naar de beste deal. Omdat we niet gebonden zijn aan een bank of hypotheekverstrekker, kunnen we u echt onafhankelijk adviseren. Onder aan de streep bent u bij ons altijd het beste uit. 

Totaalservice

Godfroy is al jaren dé hypotheekspecialist van de regio. We werken samen met een vast netwerk notarissen, taxateurs en aankoopmakelaars. Dat werkt sneller en voordeliger en het is altijd betrouwbaar, want ook onze partners kennen de regio als geen ander. U kunt het hele traject voor- en na de aankoop van uw woning aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en dat alle documenten op het juiste moment klaarliggen.

Godfroy is er voor u. Altijd. 

Wij begrijpen heel goed dat een hypotheek afsluiten veel vragen met zich mee brengt. Wij zijn er om alle onzekerheid weg te nemen. Dat is het grote verschil met een grote bank of zelf online een hypotheek afsluiten. Bij ons stuurt u uw adviseur een appje als u ’s avonds thuis op de bank zit en iets niet helemaal duidelijk is. Geen hypotheek is het waard om wakker van te liggen, bij ons kunt u met ál uw vragen terecht. Dat is duidelijk.

Godfroy-8.jpg

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen, adviseren we u over de keuzes die daarbij horen en maken we een scherpe offerte voor u.

Ik ben geïnteresseerd in: